Werken met Python en Django

Werken met Python en Django

Ons specialisme is het ontwikkelen van webapplicaties en back-end producten. Hiervoor wordt Django en Python gebruikt. Onze technologie-experts helpen opdrachtgevers bij het identificeren van de beste strategieën voor het combineren van op maat en off-the-shelf componenten.

Edition1 wordt gedreven door developers en online specialisten met een passie voor het ontwikkelen en vormgeven van professionele webapplicatie(s). Wij experimenteren en ontwikkelen met nieuwe innovatieve technologieën om zo te komen tot applicaties die net een stapje verder gaan.

De toekomst is nu!

Edition1 heeft een focus  op met name de techniek achter je website, webservice, app of webapplicatie. Wij ontwikkelen voornamelijk in Python en Django. Hierdoor kunnen wij jouw wensen op een efficiënte en professionele wijze realiseren. Wij ontwikkelen - indien nodig of wanneer het beter past bij het project - ook in andere programmeertalen (zoals Java, C/C++ of Ruby).

Wij gebruiken onze kennis en ervaring om samen met jullie te bepalen hoe de doelen zo goed mogelijk te bereiken. Door duidelijke stappen af te bakenen en klein te beginnen, is een groot project te realiseren. Een oplossing is vaak eenvoudiger dan je verwacht.

Om dit alles mogelijk te maken, maakt Edition1 het liefst gebruik van Python en Django. Door middel van Python en Django kunnen wij het snelst met indrukwekkende resultaten komen. Een nog groter voordeel van het gebruik van Python en Django is dat het eindresultaat goed te beheren en uit te breiden is en het verrijkt wordt met een reeks automatische tests.

 

python

Python
Python is onze eerste keuze wanneer het om programmeertalen gaat. Het is een praktische taal die voor de meeste toepassingen geschikt is en zorgt voor overzichtelijke en leesbare code. Python is een taal die goed integreert met andere programmeertalen en heeft een grote verzameling aan bestaande open source programmatuur waaruit kan worden geput. Python is platform-onafhankelijk en draait op alle reguliere besturingssystemen.

django

Django
Django is "the web framework for perfectionists with deadlines". Bij Edition1 zijn we zeker perfectionisten en ook wij hebben te maken met deadlines. Het is dus geen verrassing dat wij vele jaren geleden Django hebben gekozen als webframework.

Django stelt ons in staat om snel responsive websites, webapplicaties en webservices (maatwerk) te bouwen. Doordat Django het raamwerk levert dat nodig is om voor het web te ontwikkelen, kunnen wij ons richten op jouw specifieke wensen en functionaliteiten. Wij focussen ons op het ontwikkelen van systemen die goed schaalbaar zijn, eenvoudig uit te breiden zijn (door ons of derden) en netjes automatisch getest worden door middel van functionele- en unit-tests zodat de werking van een systeem gegarandeerd wordt.

Internetbureau Den Haag
Maakt het mogelijk