Cases - uitgelicht

Cases - uitgelicht

Steeds meer potentiële opdrachtgevers vragen: wat hebben jullie zoal ontwikkeld, hoe en voor wie? Hieronder hebben we een greep uit onze projecten genomen en uitgewerkt in cases. Op deze manier krijg je een idee wat wij zoal ontwikkelen.

Niet in de laatste plaats werken wij voor grote bedrijven die wij met een 'bewust' relatief klein team kunnen bedienen en op deze wijze snel en efficiënt kunnen opleveren. Wij zijn hierdoor in staat een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding te hanteren.

Wil je concurrenten op het gebied van webapplicatie en app ontwikkeling een stap voor blijven en iets unieks laten ontwikkelen, dan is Edition1 uw ideale partner.

Vragen, bel ons of kom langs!

Case 1 -  InstallQ

Logo IQ

InstallQ streeft naar veilige installaties van hoogwaardige kwaliteit door middel van onafhankelijke kwaliteitsregelingen. Als de meest vooraanstaande kwaliteitsorganisatie in de installatiesector, geniet InstallQ een breed draagvlak in de markt, waaronder installatiebedrijven, opdrachtgevers en overheidspartners.

De Stichting is door de overheid aangewezen als schemabeheerder voor een aantal verplichte certificeringen, wat betekent dat de certificaten rechtsgeldig zijn. Met deze aanpak bewaakt InstallQ de installaties die essentieel zijn voor het dagelijkse leven in Nederland.

Doel App
Het doel van de app met de nieuwsbrief is om de abonnees op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Door het inzetten van een app kunnen er m.b.v. push notificaties berichten verstuurd worden naar één of meerdere medewerkers.

De app is alleen toegankelijk voor medewerkers, omdat de informatie alleen voor InstallQ abonnees beschikbaar is. De PDF's kunnen niet gedownload worden door de abonnees.

Case 2 -  Facilicom Portals

Facilicom

Ontwikkeling Self Service HR Portals voor o.a. SAP

Voor Facilicom ontwikkelde Edition1 een 10-tal portals die het voor de medewerkers (28.000) mogelijk maakt hun loonstroken, jaaropgaven en rooster te downloaden en in te kijken. De business case ontstond door de hoge postzegelkosten door het versturen van alle post (lees: hoge postzegelkosten). Deze kosten moesten sterk gereduceerd worden. Dit is inmiddels gerealiseerd.

Met het Self Service HR Portaal kunnen de medewerkers nu direct op elk moment inzicht krijgen in hun eigen gegevens en deze wijzigen. Meerdere gegevens staan in de SAP omgeving en moeten daar ook blijven. Edition1 ontwikkelde speciaal hiervoor ook de koppeling met de daarin verwerkte authenticatie processen. De Self Service HR Portaal van Edition1 sluit hier naadloos op aan en haalt de informatie uit SAP vervolgens wordt de informatie terug geschreven naar het portaal. Er is dan ook geen extra administratieve rompslomp nodig. Daarnaast is de portaal ook dé plek voor al de handboeken en andere HR documenten.

Na het lezen van deze cases benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Kom eens langs bij ons en wissel van gedachten met ons.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor het aanvragen van een offerte.

Internetbureau Den Haag
"Innoveert. Inspireert. Integreert"