Frontwork

"Optimaliseer jouw werkdag"

--------------------------

 

Maak kennis met Frontwork van Edition1, de app voor non-desktop medewerkers.
Frontwork herdefinieert operationele efficiëntie met mobiele toegankelijkheid, waardoor elk teamlid, of ze nu in het veld zijn of op afstand werken, verbonden en productief blijft..

"Frontwork"

Efficiënte interactie,
Uitzonderlijke resultaten

Altijd bij je werk bij de hand!

 • Eenvoudig inloggen voor medewerkers met Google of Facebook

  Inloggen in de Frontwork is eenvoudig met je Wachtwoord, Google of Facebook. Op basis van rechten krijgt de medewerker te zien welke functionaliteiten beschikbaar zijn. 

 • Intuïtieve Workspace

  Beheer documenten moeiteloos met onze Workspace-functie. Deel essentiële documenten binnen teams en zorg voor een soepele samenwerking aan projecten. 

 • Push notificaties worden vanuit de app en verstuurd

  Gebruikers worden ontvangen een push-notificatie als er activiteiten zijn uitgevoerd of meldingen zijn die van belang zijn voor de medewerker. Binnen hun groepen waar een mede lid van is, worden automatisch notificaties verstuurd naar een specifieke medewerker en de andere groepsleden. 

 • Chat modules voor teams

  Frontwork heeft chatmodule, die de communicatie tussen teams en groep managers soepel en duidelijk houdt. Daarnaast is de chatmodule door Edition1 zelf ontwikkeld, en draait op een server in Nederland.

 • Planning en Werkorders

  Met de dynamische planning van Frontwork volg je de voortgang van werkzaamheden van je team, zie je hun huidige status, gewerkte uren, en volg je het proces van toewijzing aan werknemers en afspraken tot digitale goedkeuring van de opdrachtgever.

 • Groepen

  Groepen met bepaalde rechten kunnen standaard aangemaakt worden door de werkgever. Deze rechten geeft een medewerker 'binnen' een groep toegang tot een specifieke functionaliteit. 

Meer weten van Frontwork?

Internetbureau Den Haag
"Innoveert. Inspireert. Integreert"