De OverheidsPlein app - probeer nu gratis!

"Ervaar het gemak!"

De OverheidsPlein app voor Pleio maakt het als ‘eerste’ tablet app mogelijk te werken met alle belangrijke functionaliteiten zoals deze ook al op het Pleio platform beschikbaar zijn. De Pleio deelsite is 'altijd bereikbaar'.

De app is eenvoudig voor 'iedereen' te downloaden en makkelijk te installeren door deelsitebeheerders.

De OverheidsPlein app is speciaal ontwikkeld voor de tablets om het voor de gebruikers van Pleio nog makkelijker te maken met elkaar te communiceren en informatie uit te wisselen.

 

OverheidsPlein-logo-klein
Invalid Email
Invalid Number

De mogelijkheden van de OverheidsPlein app

Demo video

Hoe je een document kan bewerken, up- en downloaden. Dit is om een indicatie te krijgen hoe de app werkt.

Download direct de app en ervaar het gemak.

 

App downloaden App Downloaden

Gebruiker

Ja ik, gebruiker van het Pleio platform, wil graag
alle voordelen zien van deze app.

Deelsitebeheerder

Ja ik, deelsitebeheerder, wil graag alle voordelen
voor mij zien van deze app.

OverheidsPlein App - voordelen voor gebruikers

 • Je kunt eenvoudig inloggen en realtime synchroniseren

  Log in op de OverheidsPlein app met je eigen bestaande inloggegevens (in dit geval met jouw gebruikersnaam en wachtwoord), deze zijn hetzelfde als die van de Pleio website en deelsites. Alle activiteiten die worden uitgevoerd op het Pleio platform en de OverheidsPlein app worden gesynchroniseerd, de gegevens zijn hetzelfde en direct bruikbaar. De OverheidsPlein app is voorzien van filters waarmee je bijvoorbeeld “mijn groepen, mijn bestanden” of “alle groepen, alle bestanden” kunt vinden.

 • Een app waar je continu mee kunt werken, zoals de documenten

  Documenten die op de deelsite staan kunnen worden gedownload vanuit je eigen groep waar je lid van bent. Het document kan vervolgens bewerkt en opgeslagen worden in een tekstverwerking app, geïnstalleerd op je iPad of Android tablet, en je kunt het document vervolgens weer uploaden naar jouw eigen groep. De OverheidsPlein app en Pleio, alles real-time. 

 • Notificaties worden vanuit de OverheidsPlein app verstuurd

  Ben je ingelogd in de OverheidsPlein app, dan verschijnt er een pop-up notificatie van bijvoorbeeld diegene die een document geplaatst heeft. Indien je klikt op deze notificatie dan word je ‘direct’ doorgestuurd naar de plek waar het document geplaatst is. De notificaties zie je terug op het dashboard van jouw tablet. De notificatie geeft onder andere de naam van het groepslid aan, het soort document en de naam van het document. Binnen groepen waar je lid van bent, worden automatisch notificaties verstuurd naar jou en de andere groepsleden. Zo blijft iedereen constant op de hoogte van de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. 

 • Meerdere functionaliteiten

  De OverheidsPlein app geeft je onder andere de mogelijkheid tot het versturen van tweio’s, berichten, contactverzoeken en het aanmaken van wiki’s. Alle activiteiten die worden uitgevoerd op het Pleio platform en de OverheidsPlein app worden gesynchroniseerd, de gegevens zijn hetzelfde en direct bruikbaar. De OverheidsPlein app is voorzien van filters waarmee je bijvoorbeeld “mijn groepen, mijn bestanden” of “alle groepen, alle bestanden” kunt vinden. Je kunt inloggen op de OverheidsPlein app met jouw eigen bestaande inloggegevens, deze zijn hetzelfde als die van de Pleio website.

 • Pleio functionaliteiten

  De overheidsPlein App biedt onder andere de mogelijkheid tot het versturen van tweio's, berichten, contactverzoeken, het aanmaken van wiki's en meer. De activiteiten worden uitgevoerd op het Pleio platform en gesynchroniseerd met de app. Direct bruikbare gegevens die overal hetzelfde zijn.

 • Inbox berichten & contacten

  Persoonlijke berichten die naar jou verzonden worden, komen automatisch in je inbox te staan. Op het dashboard van jouw tablet zie je direct een melding bij het icoon van de app staan. Via de app kan je weer reageren op de berichten van je contacten.

OverheidsPlein App - voor deelsitebeheerders

 • Voor jou als 'deelsitebeheerder' is het installeren eenvoudig

  Als deelsitebeheerder hoef je slechts 2 plug-ins te installeren om de deelsite met haar groepen en leden te ontsluiten voor de OverheidsPlein app. Inloggen (met jouw username en wachtwoord) blijft eenvoudig. Met jouw gegevens waarmee je ook op de Pleio website inlogt, kun je inloggen en aan de slag gaan. Eenvoudiger kunnen we het niet maken.

  Stappenplan:

  Installeer de plug-ins Pleio API en WS PACK via deelsite.pleio.nl/admin/plugins en vul bij deelsite.pleio.nl/admin/settings/pleio_api alle gevraagde gegevens in om een (proef)licentie aan te vragen en eventueel te koppelen met SwordFish.

  De deelsitebeheerder maakt in de Pleio omgeving nog wel zelf groepen en deelsites aan, dit gebeurt niet via de app.

 • Deelsites & groepen

  Deelsites en groepen die door de deelsitebeheerders aangemaakt worden - dit gaat via de Pleio website - zijn direct zichtbaar voor gebruikers.

Interesse in het gemak van de OverheidsPlein App?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Internetbureau Den Haag
"Innoveert. Inspireert. Integreert"