Laat ons een app voor uw bedrijf ontwikkelen.

Interesse en behoefte om een app te laten ontwikkelen?
Onze expertise en ervaring helpt u op weg de app te ontwikkelen die specifiek aan uw wensen voldoet.

De ontwikkelingen blijven groeien.
Wij zorgen dat uw bedrijf meegroeit.

Noodzaak van Apps

De apps die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op de business doelstellingen van de organisaties zoals onze opdrachtgevers voor ogen hebben. Deze kunnen variëren van apps met een informatieve, een commerciële tot bedrijf optimaliserende functies.

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om à la minute informatie op te zoeken. Wilt u uw concurrenten een stapje voorblijven of een nieuw idee lanceren, dan is het realiseren van een eigen app een aanrader.

Technisch hoogstaand of juist heel laagdrempelig; een native-, hybride- of webapp: bij Edition1 bent u aan het juiste adres. Wij ontwikkelen mobile apps voor diverse platforms als iOS of Android. Wij helpen u graag met een idee voor een app, die voor alle mobiele devices geschikt is. Op deze manier kunt u de klanten of gebruikers nog beter aan uw merk binden, uw organisatie optimaliseren, mogelijkheden genoeg en dat is wat u wilt.

Bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt

Met een gebruiksvriendelijke app bent u in staat om razendsnel informatie met uw doelgroep te delen, zeker wanneer u ook nog gebruik maakt van features als GPS, iBeacons, geofencing, een naadloze integratie met social media of push-notificaties.

Edition1 bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte mobile apps. Graag adviseren wij u daarbij ook hoe u uw app, voor en na lancering, het beste bij de doelgroep onder de aandacht kunt brengen. Wij leveren hiermee een totaaloplossing, van design tot strategie.

Meer weten?

Maak een afspraak voor een gericht advies.
Wij adviseren over de mogelijkheden en geven een 'out of the box' kijk op zaken.

Internetbureau Den Haag
"Innoveert. Inspireert. Integreert"