Een app laten ontwikkelen?

Interesse en behoefte om een app te laten ontwikkelen?
Onze expertise en ervaring helpt je op weg de app te ontwikkelen die specifiek aan jouw wensen voldoet.

De ontwikkelingen blijven groeien.
Wij zorgen dat jouw bedrijf meegroeit.

Noodzaak van Apps

De apps die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op de business doelstellingen van de organisaties zoals zij die voor ogen hebben. Deze kunnen variëren van apps met een informatieve, een commerciële tot bedrijf optimaliserende functies.

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om à la minute informatie op te zoeken. Wil jij jouw concurrenten een stapje voorblijven of een nieuw idee lanceren, dan is het realiseren van een eigen app een aanrader.

Technisch hoogstaand of juist heel laagdrempelig; een native-, hybride- of webapp: bij Edition1 bent je aan het juiste adres. Wij ontwikkelen mobile apps voor diverse platforms als iOS of Android. Wij helpen je graag met een idee voor een app, die voor alle mobiele devices geschikt is. Op deze manier kun jij jouw klanten of gebruikers nog beter aan je merk binden, je organisatie optimaliseren, mogelijkheden genoeg en dat is wat je wilt.

Bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt

Met een gebruiksvriendelijke app ben je in staat om razendsnel informatie met je doelgroep te delen, zeker wanneer je ook nog gebruik maakt van features als GPS, iBeacons, geofencing, een naadloze integratie met social media of push-notificaties.

Edition1 bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt op maat gemaakte mobile apps. Graag adviseren wij jou daarbij ook hoe jij jouw app, voor en na lancering, het beste bij de doelgroep onder de aandacht kunt brengen. Wij leveren hiermee een totaaloplossing, van design tot strategie.

Meer weten?

Maak een afspraak voor een gericht advies.
Wij adviseren over de mogelijkheden en geven een 'out of the box' kijk op zaken.

Internetbureau Den Haag

Maakt het mogelijk